Author Topic: PSR S900 Reset Function Settings  (Read 1807 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kauaiguy

PSR S900 Reset Function Settings
« on: February 21, 2020, 05:19:56 AM »
I don't know what I did, but I accidentally hit the Function Button and when I got out, accompaniment chords didn't sound right.

Don't really know how to explain it but it use to be that when I played an accompaniment chord ie: C or F or G, that's what shows up on the screen.  Now when I change from C to an F chord its shows F/C or G/C when I do the G chord.

So what did I screw up and how do I fix this?  or is there a reset button to reset the function settings back?

My chords just don't sound right anymore.   Aaaargh .....  Help!

 

Offline Kauaiguy

Re: PSR S900 Reset Function Settings
« Reply #1 on: February 21, 2020, 05:58:29 AM »
Thanks Boys and Girls, but after much tinkering,I figured it out though I'm not sure what I was doing!

In the Function area is a MIDI setting.  This area has settings like:  Midi Accord 1, Midi Accord 2, etc.

I guess I accidentally changed it from "All Parts" to Midi Accord 1 (whatever that means!) LOL

But when I changed it to "All Parts", everything is back to normal... whew!
I couldn't figure out why playing any other chord than a C chord, I was getting F/C, G/C, D/C etc showing on the panel and the accompaniment didn't sound right.

Thanks .. anywho!
« Last Edit: February 21, 2020, 05:59:50 AM by Kauaiguy »
 

Offline EileenL

Re: PSR S900 Reset Function Settings
« Reply #2 on: February 24, 2020, 12:15:26 AM »
Pleased you realised what was wrong. These things are easily done.