PSR Tutorial Forum

Genos (10 Boards) => Genos Speakers / Foot Pedals => Topic started by: Pauljun on June 04, 2020, 03:45:36 PM

Title: Pedalswitch not working anymore after SW update
Post by: Pauljun on June 04, 2020, 03:45:36 PM
Hi all,

Hopefully someone can help me?

I am using for a long time a pedal switch for the command "text viewer page +". The switch is connected on port 1.
This was working perfectly in my Tyros 2 and 4 and also in my new Genos.
However after the update V2.02 it is not working anymore. The pedal is programmed correctly but there is only some switching between registrations and that's it.
Now is the problem solved with the small letters but I can't turn the pages.
Any idea?

Paul
Title: Re: Pedalswitch not working anymore after SW update
Post by: overover on June 04, 2020, 04:20:46 PM
Hi Paul,

please press "Menu > Registration Sequence" and switch OFF this function. Then press Exit to close the Registration Sequence display and automatically save the changed setting in the System Setup.

If "Registration Sequence" function is ON, and one or two Pedals are assigned to this function, this will override the original, previous programmed functions for that Pedal(s).

Best regards,
Chris
Title: Re: Pedalswitch not working anymore after SW update
Post by: Pauljun on June 05, 2020, 11:26:37 AM
Hi Chris,

Thanks for the information, when I switch off the register sequence everything is working fine.
It is however strange that when it's switched on it will overrule all the other settings, but I can live with that.
For now my problem is solved.

Regards,
Paul