Author Topic: PSR s900 problem  (Read 238 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hayseed

PSR s900 problem
« on: April 12, 2018, 03:44:09 AM »
Posting for a friend who is experiencing problems with her S900.
 She has similar problems as this video shows.   Anyone have any fixes, in the comment section of this video one poster suggests removing the screen and using the video out port.     

https://www.youtube.com/watch?v=j0rF_zdsPxI&sns=em

Thanks
Hayseed
 

Offline DonM

Re: PSR s900 problem
« Reply #1 on: April 12, 2018, 06:14:45 AM »
Screen failure was a known problem with the 900.  Yamaha replaced or repaired them at no cost for a long time, even after the warranty expired.  I doubt if they do after all this time though.  It wouldn't hurt to ask.
DonM
 
The following users thanked this post: hayseed

Offline Afton72

Re: PSR s900 problem
« Reply #2 on: April 13, 2018, 05:10:54 AM »
Hi,
          :o ;) ;D                Just carelessly lost my first draft, so here goes again.

                 Seeing as the old 900 files are gone,  Wonder if one of Fred Smith's T4 video's fill the void.
In this case, I am thinking of the vid showing how to connect an iPad  (think it was), to the video-out of the T4.

  Some people have connected PC monitors & small TVs.

My screen light went bust,  it looked like a small fluro tube and I replaced it with diodes, I could have done a bit better job, as screen now only just bright enough, even with adjustment.
  So I'd now go for an external screen of some type. just a bit tricky setting up the first time.

   Good Luck,
                             Alan
 
The following users thanked this post: hayseed